Thursday, October 20, 2011

Kerja Kosong!! PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/ptjob


gambar hiasan

** Contoh Pertanyaan Dari my client list beserta dari jawapan pihak pengurusan:


Salam dan selamat sejahtera..saya tertarik dengan pekerjaan sambilan seperti yg telah diterangkn..disini saya ade beberapa pertanyaan,harap encik/cik dpt memberi feedback..

1.Saya masih pelajar univeriti,kalau saya hanya ingin bekerja pada hari sabtu dan ahad sahaja adakah diterima?

2.Ada had masa ke untuk menyelesaikan sesuatu tugasan yang diberi?katakan la saya hanya dapat bekerja dari 9p.m-12p.m pada ujung minggu.

3.Kalau saya sudah menerima satu tugasan tetapi tidak dapat menyiapkan,hanya 50% sahaja yang berjaya.Bagaimana?bolehkah saya tinggalkn tugasan tersebut dan cube untuk membuat tugasan yang lain.

4.Kalau saya ingin mencuba,saya hanya perlu membayar rm50 sahaja sebagai pendaftaran bukan??dan saya perlu melalui latihan terlebih dahulu.Berapa lame mase untuk saya training.

5.Kalau saya membuat keputusan untuk stop selepas tugasan pertama,adakah saya akan dikenakan ape2 tindakan?bagaimana dengan segala maklumat peribadi saya?dipadam untuk selamanye atau tetap tersimpan.

6. Apa Nama syarikat yg menguruskan dan adakah berdaftar dgn SSM..?

Terima kasih atas mase yang encik/cik luangkan.Saya memang berminat dengan program ini.Diharap dpt memberi jawapan dengan kadar segera.

*******************************
Jawapan:

ok, ini jawapan dr pihak pengurusan:
 
1: Ya student di galakan untuk menyertai kami. Boleh pilih masa bekerja sendiri, kami hantar senarai kekosongan baru kalau ada yng sesuai dengan masa anda baru buat permohonan.

2: Bergantung pada majikan, semua tugasan ada dateline. Anda boleh pilih masa yang sesuai sendiri.

3: Kalau tugasan tak dapat disiap anda boleh apply yang lain, tapi ia akan beri kesan pada markah anda dan majikan selalunya akan liht markah calon. Jadi kalau boleh hanya apply job yang boleh di siapkan sahaja.

4: Ya pendaftaran RM50 sekali sahaja. Bayaran ini adalaah untuk menjadi ahli dan menerima panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan tutorial video cara dimana dan bagaimana nak daptkan kerja di rumah yang sah. Bagi memudahkan anda, kami akan emailkan senari kekosongan baru setiap hari supaya anda tak perlu cari sendiri. Kalu ada kerja yang sesuai dalam senarai kami, buat permohonan. Setiap hri ada sekurangnya 10 kekosongan baru dari seluruh dunia.

5: Tidak, anda boleh berhenti pada bila - bila masa. Anda tidak terikat pada sebarang kontrak. Anda perlu delete maklumat anda di laman web agensi sendiri kerana akaun anda aktif untuk seumur hidup. Anda mungkin mahu kerja kembali 5 - 6 buln kemudian atau setahun kemudian.

6: Nama perniagaan: kliks solution No pendaftaran: 001762546-A No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service