Monday, October 31, 2011

Apa Yang Anda Perlu Faham...

Apa Ada dengan Kelab Jutawan?

1) Menjalankan sistem Affiliate:

ok, apa beza pula Affiliate dan MLM..?
Affiliate ni hanya mempunyai 2 tier komisen. (tidak boleh dikategorikan sebagai MLM)

MLM pula mempunyai banyak kaki di bawah
(5,6,7,8 income kebawah dan masih menerima komisen
walaupun 100 orang di bawah buat duit), kena beli produk
setiap bulan dan menjual produk kepada orang lain untuk maintainkan point jualan setiap bulan.


Note:Pihak kami berani menyatakan , tidak ada unsur2 penipuan
yang dilakukan. Ini hanya di sebabkan pengetahuan ramai yang masih
tidak tahu konsep MLM dan konsep Afffiliate 2 tier. Inilah tugas kami
membimbing mereka diluar sana agar memahami pelbagai jenis konsep perniagaan yang wujud di dunia ini.


2) Program ni memberikan perkhidmatan ilmu pemasaran kepada mereka
diluar sana (ebook panduan, email bimbingan dan chat bantuan kpd ahli
berbayar) ... Konsep yg sama seperti anda pergi ke sekolah tusyen anda membayar
sekolah tusyen untuk membeli buku teks dan membayar untuk mendapatkan ilmu di kelas tusyen..

Konsep "Mencari orang" hanya digunakan oleh MLM... konsep di dalam kelab
jutawan adalah "Berkongsi ilmu dan peluang" kepada mereka diluar sana.. (itu yg ditawarkan jadi agen affiliate untuk war-warkan perkongsian ilmu dan peluang itu).

Kami x paksa orang..kami just berikan mereka melihat website kelab jutawan
dan jika mereka berminat mereka akan turut serta bersama untuk mengembangkan
lagi ilmu pemasaran di internet dan jika x berminat itu terpulang kepada kehendak mereka...

 antara kegemaran saya waktu lapang dan bila berkesempatan: snap gambar2 pemandangan ciptaan ilahi.. tenang dan relax.. seronok! subhanallah... gambar ini diambil hanya dari tingkap rumah saya je.. :-)
 

3) Apa sebenarnya faedah tersirat yang akan diperolehi oleh ahli
berbayar selain yg anda ketahui.

Katakan ahli berbayar sudah memahami konsep pemasaran di internet
dan tahu bagaimana untuk memasarkan produk lain (katakan mereka ada produk
sendiri hendak di jual) Bukankah ilmu pemasaran di dalam kelab jutawan sudah
banyak membantu mereka dan mereka boleh apply semula untuk mengaut
keuntungan untuk masa2 akan datang. Ini sebenarnya faedah tersirat kelab jutawan.

(Note: alhamdulillah saya berjaya apply ilmu2 tersebut di cabaran affiliate yg lain. Memang berbaloi..kini hampir tiap hari saya peroleh komisennya!)


"Kita pandang jauh kedepan, bukan hanya pandang hari ini, esok atau minggu depan sahaja"


Anda teruja ingin tahu lebih lanjut? daftar nama dan email saja di SINI

"Segalanya Bermula di Tangan Anda"

Saturday, October 29, 2011

Saham Terbesar! Mesti Tengok Video nih!!



<Sila lawati Website Ini>
belajar byk teknik promosi
sambil jana duit sbg agen pemasaran
applykan ilmu yg anda dapat!

Saturday, October 22, 2011

Meh Tonton jap Video Kelab Jutawan

http://view.my/job http://view.my/job

Ada Ke kerja senang2 goyang kaki, dapat duit gitu je..?

Salam ceria semua.. :-)
sekadar ada luahan sikit ye...
hihii.. mana ada kerja senang2 goyang kaki, dapat duit gitu je..? fikirlah dulu sebelum berhujah... aduyaiii.. kamu ni kenal atau tahu tak wujudnya affiliate ni.... ;) skrg zaman IT makin canggih.. peluang nak buat income tu semakin melebar luas.. terpulang pada kita je, grab yg Halal dulu, yg logik dan yg kamu betul2 nak serius usaha buat! Affiliate ni mmg nampak mudah, just tolong promosi produk@service pihak pengusaha, ada belian, kita dapat komisen. Tak perlu nak jumpa org, face to face.. tapi kerjanya tetap ada cabarannya..ada kena guna otak, kena guna tenaga, ada kena guna masa. bezanya tak berjumpa org, tak keluar rumah. ;-) Sebelum kata ni Skim Cepat Kaya, Ni MLM ntah apa2, baca dan study dulu semua tu dan bezakan... barulah berhujah k.. :) 
 ~ No Hurt Feeling~ saya yakin. saya ada usaha saya dan saya dah buktikan sy dah dapat hasilnya dari apa yg saya usaha.. :-) 
Bak Kata nabil, Si Raja lawak : Lu Fikirlah Sendiri..! heh

http://view.my/job

Thursday, October 20, 2011

Kerja Kosong!! PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/ptjob


gambar hiasan

** Contoh Pertanyaan Dari my client list beserta dari jawapan pihak pengurusan:


Salam dan selamat sejahtera..saya tertarik dengan pekerjaan sambilan seperti yg telah diterangkn..disini saya ade beberapa pertanyaan,harap encik/cik dpt memberi feedback..

1.Saya masih pelajar univeriti,kalau saya hanya ingin bekerja pada hari sabtu dan ahad sahaja adakah diterima?

2.Ada had masa ke untuk menyelesaikan sesuatu tugasan yang diberi?katakan la saya hanya dapat bekerja dari 9p.m-12p.m pada ujung minggu.

3.Kalau saya sudah menerima satu tugasan tetapi tidak dapat menyiapkan,hanya 50% sahaja yang berjaya.Bagaimana?bolehkah saya tinggalkn tugasan tersebut dan cube untuk membuat tugasan yang lain.

4.Kalau saya ingin mencuba,saya hanya perlu membayar rm50 sahaja sebagai pendaftaran bukan??dan saya perlu melalui latihan terlebih dahulu.Berapa lame mase untuk saya training.

5.Kalau saya membuat keputusan untuk stop selepas tugasan pertama,adakah saya akan dikenakan ape2 tindakan?bagaimana dengan segala maklumat peribadi saya?dipadam untuk selamanye atau tetap tersimpan.

6. Apa Nama syarikat yg menguruskan dan adakah berdaftar dgn SSM..?

Terima kasih atas mase yang encik/cik luangkan.Saya memang berminat dengan program ini.Diharap dpt memberi jawapan dengan kadar segera.

*******************************
Jawapan:

ok, ini jawapan dr pihak pengurusan:
 
1: Ya student di galakan untuk menyertai kami. Boleh pilih masa bekerja sendiri, kami hantar senarai kekosongan baru kalau ada yng sesuai dengan masa anda baru buat permohonan.

2: Bergantung pada majikan, semua tugasan ada dateline. Anda boleh pilih masa yang sesuai sendiri.

3: Kalau tugasan tak dapat disiap anda boleh apply yang lain, tapi ia akan beri kesan pada markah anda dan majikan selalunya akan liht markah calon. Jadi kalau boleh hanya apply job yang boleh di siapkan sahaja.

4: Ya pendaftaran RM50 sekali sahaja. Bayaran ini adalaah untuk menjadi ahli dan menerima panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan tutorial video cara dimana dan bagaimana nak daptkan kerja di rumah yang sah. Bagi memudahkan anda, kami akan emailkan senari kekosongan baru setiap hari supaya anda tak perlu cari sendiri. Kalu ada kerja yang sesuai dalam senarai kami, buat permohonan. Setiap hri ada sekurangnya 10 kekosongan baru dari seluruh dunia.

5: Tidak, anda boleh berhenti pada bila - bila masa. Anda tidak terikat pada sebarang kontrak. Anda perlu delete maklumat anda di laman web agensi sendiri kerana akaun anda aktif untuk seumur hidup. Anda mungkin mahu kerja kembali 5 - 6 buln kemudian atau setahun kemudian.

6: Nama perniagaan: kliks solution No pendaftaran: 001762546-A 



Sunday, October 16, 2011

Mengapa Selalu Gagal???

Antara petua murah rezeki adalah Bangun pagi awal (Jangan tidur sampai tengahari). Memulakan aktiviti harian sebaik-baik selesai solat Subuh berjemaah adalah amalan yang membawa keberkatan dan murah rezeki. InsyaAllah..Selamat Beramal!

 
Kita gagal kerana mental kita yang selalu negatif..
 
Kita selalu fikirkan apa KATA ORANG kalau aku ____? Kita selau risau pandangan NEGATIF orang terhadap kita... itulah mental block yang menghalang kejayaan kita selama ini! Hentikan tanggapan sebegitu...kerana kejayaan kita adalah untuk memuaskan diri sendiri..bukannya untuk puaskan orang lain..
 credit to Ahmad Humaizi,Ceo Falah Kit Biz
 
Kelab jutawan diwujudkna bukan semata-mata hendak menabur janji manis, semua hasil keuntungan dan kegembiraan ahli2 adalah hasil USAHA dan KECEKALAN mereka sendiri. Mereka tidak duduk diam dapat duit. Mereka juga seperti anda yang pada permulaannya KOSONG, BINGUNG, RASA TERTIPU dan NAK BERHENTI... Tetapi hanya satu membezakan mereka dan "mereka yang di atas tadi (yg Berjaya) " iaitu ALWAYS THINK POSITIVE

Jika nak UNTUNG cepat atau lambat, USAHA bukan suku jalan. Jika nak berjaya cepat atau lambat, doa bukan separuh hati. Jika hendak Kegembiraan sepanjang hayat...FIKIRAN HARUSLAH POSITIF sepanjang masa.
Credit to: Sujairi Saidali, Ceo Kelab Jutawan
 

Friday, October 14, 2011

10 Laluan ~ Jeling-Jeling, pandang-Pandang ~

 Salam Sejahtera & salam Ceria, 

arini kita berehat dulu dengan sedikit tazkirah dan muhasabah untuk diri... moga harian kita dalam redha dan berkat Allah  selalu..amiin.. 
credit to my beloved friend, ummu ammar.. ^__^




1. Laluan Menuju ke Kubur

* Jauhkan dari perbuatan mengumpat dan mengeji
* Hindarkan perasaan irihati (benci)
* Jangan teroengaruh dengan emas/ perak
* Sucikan qada' hajat dengan istibra (berak/ kencing)

2. Laluan untuk Berjumpa Izrail

* Bersihkan diri dengan bertaubat
*Gembirakan hati orang mukmin
* Bayar semula qada' yang tertinggal
* Kasih sepenuh hati kepada Allah Taala

3. Laluan untuk Bertemu Mungkar Nakir

* Mengucap dua kalimah syahadah
* Suka memberi sedekah
* Berkata benar
* Bersihkan dan perbaiki hati

4. Laluan untuk Memberatkan Timbangan

* Belajar atau mengajar ilmu yang bermanfaat
* Sucikan perkataan dan pakaian
* Bersyukur dengan yang sedikit
* Suka dan redha dengan yang didatangkan oleh Allah

5. Laluan Memantapkan Amalan

* Jauhkan perkataan yang sia-sia
* Pendekkan cita-cita dunia
* Banyakkan puji-pujian kepada Allah
* Banyakkan sedekah dan akhirat

 
 Daftar Segera Di Sini>>>





6. Laluan Melalui Titian Siratul Mustaqim

* Kasihilah ailia' Allah Taala
* Berbaktilah kepada kedua ibubapa
* Berpegang teguh dengan hukum syarak
* Bercakap perkataan yang baik sesama makhluk

7. Laluan Menjauhkan Diri dari Neraka

* Banyakkan membaca al-Quran
* Banyakkan menangis kerana dosa-dosa yang lalu
* Tinggalkan perkara maksiat
* Jauhkan segala yang haram

8. Laluan untuk Memasuki Syurga

* Membuat kebajikan seberapa banyak yang boleh
* Kasihi orang yang soleh
* Kerjakan segala suruhan-suruhan Allah
* Merendahkah dri di antara semua makhluk Allah

9. Laluan Berjumpa dengan Nabi Muhammad SAW

* Kasihilah Nabi Allah
* Kasihilah Rasulullah SAW
* Tuntutilah yang difardhukan oleh Allah
* Banyakkan selawat Nabi Muhammad SAW

10. Laluan untuk Bertemu Allah

* Serahkan seluruh jiwa raga kepada Allah
* Hindarkan diri dari menderhaka kepada Allah
* Betulkan dan baikkan i'tiqad kepada Allah
* Bencikan segala yang diharamkan-Nya









Monday, October 10, 2011

Kenali Affiliate : Antara Pilihan yang Terbaik Sumber kewangan Di Internet

Salam Sejahtera, salam ceria buat semua followers yg dikasihi dan para pengunjung yg budiman,

Erm, hari ni saya nak kongsi sedikit info mengenai Affiliate ni. Saya akui semakin hari semakin ramai rakyat Malaysia mula mengenali dan menyertai program seperti ini di internet sebagai sumber pendapatan tambahan mereka di internet. Namun, tak kurang juga yang masih blur atau kurang berminat atau terus jump to judgment bila seeorang mempelawa program seperti ini.. ok, xpe.. mari kita baca artikel di bawah yg saya ambil dari forum ehoza.com yang dilampirkan oleh salah seorang tokoh affiliate kita, tuan Razif.


Apakah yang dikatakan PROGRAM AFFILIATE ?

Menurut kamus, perkataan Affiliate membawa maksud ; bergabung, bersekutu. Oleh itu, di dalam konteks perniagaan internet ini, program affiliate bolehlah disimpulkan sebagai; satu penggabungan usaha dan perkongsian keuntungan di antara dua pihak; iaitu pihak penjual (pemilik produk) dengan agen penjual (peserta affiliate) . Ada juga pihak yang mempermudahkan lagi definisi Affiliate itu sebagai rakan pemasaran.

Program Affiliate yang biasa dilihat adalah terbahagi kepada dua jenis; yang percuma, dan yang berbayar.

Program affiliate percuma ini tidak mengenakan apa-apa syarat, melainkan mendaftarkan diri sebagai peserta sahaja. Mana kala yang berbayar pula, biasanya pihak penjual mensyaratkan kita membeli terlebih dahulu produknya sebelum menjadi agen affiliatenya. Ada juga syarikat yang melakukan kedua-duanya sekali ! Apa yang dimaksudkan ialah; walau pun pembelian bukanlah satu kemestian, namun peserta yang terlebih dahulu membeli
produk, akan mendapat peratus komisen yang lebih besar berbanding dengan ahli yang mendaftar secara percuma!

Komisen jualan adalah ditentukan oleh pihak syarikat/penjual. Kebiasaannya untuk produk fizikal (barangan yang mempunyai bentuk, saiz & berat!) komisennya agak kecil. Ini adalah kerana pihak syarikat terpaksa menanggung kos pembuatan/pembelian dan juga kos penghantaran. Sementara untuk produk yang bukan fizikal (yang boleh dihantar secara muatturun sahaja), kadar komisennya agak tinggi dan lumayan.
Ini kerana produk seumpama ini tidak memerlukan modal kewangan yang besar.

Sejarah Affiliate Marketing
Program affiliate telah dicipta oleh CDNow.com pada tahun 1994 dan kemudian dipelopori oleh Amazon.com pada tahun 1996.Pada mulanya ia dianggap sebagai program bersama atau program partner.


 salah satu program affiliate yg saya sedang sertai..bermula dengannya, saya banyak belajar ilmu pemasaran internet, bagaimana memanfaatkan internet di rumah dan kini saya mampu untuk jelaskan hutang ptptn saya sikit demi sedikit..alhamdulillah..


Apakah Affiliate Marketing?
Affiliate Marketing adalah cara yang popular bagi mempromosi bisnes secara online atau di internet.Affiliate akan mendapat pulangan daripada jualan yang dibuatnya.Affiliate Marketing merupakan industi yang sangat cepat berkembang di internet.

Kenapa Banyak Syarikat Menggunakan Affiliate Marketing?
Affiliate disukai kerana kosnya yang rendah dan merupakan salah satu cara menjana pendapatan melalui internet.Ada sesetengah syarikat mempunyai sektor yang bergantung sepenuhnya kepada affiliate marketing.

Berapakah Hasil Yang Kita Boleh Dapat Melalui Affiliate?

Sebenarnya tiada had pendapatan yang kita boleh perolehi daripada internet.Ada affiliate yang boleh mendatangkan 5 hingga 6 angka setiap tahun dan banyak super affiliate yang mempunyai trafik yang tetap dan mempunyai komisyen yang tinggi.

FAKTA: Affiliate merupakan antara pilihan yang terbaik dalam menjana pendapatan di Internet.


Credit to: Tuan Razif (Pakar affiliate, usahawan internet)



 Dapatkan rempah Mee Bandung Muar .. Halal dan Suci tambah yummyy..!

Saturday, October 8, 2011

Tak tahu Nak Buat Promosi Baik Percuma?? Ketahui Rahsia Dapatkan Ribu2 Prospek Hanya Di Pakar Promosi!!!

 
 

Salam sejahtera dan salam hormat,

Saya hanya ingin berkongsikan sesuatu
yang saya rasakan mungkin berguna untuk anda. Kerana ia amat
berguna untuk saya, jadi saya rasakan ia juga mungkin berguna
untuk anda. Tidak mengapa jika anda tidak selesa membaca artikel ini.. no heart feeling.. ^__*

Sebenarnya, saya agak kerap menggunakan internet di rumah.
Saya menggunakan Internet untuk menyemak e-mail, menyertai
forum, mendapatkan info atau .. hanya melayari internet.
Persepsi saya tentang Internet telah berubah sejak saya sign up untuk
streamyx dengan pakej penggunaan tanpa had. Saya melayari
internet setiap hari dan bertanya sendiri apa lagi yang boleh
saya lakukan di Internet .. Saya ada dengar ramai orang yang
dah mendapat banyak duit dari Internet. Itulah mulanya perjalanan
saya dalam perniagaan internet.

Saya tidak mempunyai latar belakang IT dan saya telah membeli
banyak buku-buku dan ebook tentang perniagaan Internet untuk
berjaya dalam bidang ini. Saya telah cuba untuk menjual beberapa
produk di internet dan pendapatan saya adalah menyedihkan untuk
dikenang bahkan tak dapat untuk menampung bayaran bil internet
sekalipun.

http://www.PakarPromosi.com/hop.php?ref=powerP

Walau bagaimanapun, selepas mendapat tahu tentang sebuah ebook
ini saya rasakan mungkin inilah ebook yang saya cari-cari selama
ini setelah banyak ebook saya beli. Saya masih tidak mahu berputus
asa.

Saya membeli dengan harga RM100 saja walaupun pada masa itu, dah
hujung bulan dan duit gaji saya pun tinggal saki baki saja. Tapi
saya masih berdegil juga walaupun sebahagian hati saya tidak
mengizinkan saya membeli ebook tersebut kerana takut tertipu lagi.

Setelah mendapat ebook tersebut, saya baca pendahuluannya dan cuba
memahamkan apa sebenarnya yang cuba disampaikan oleh penulisnya.
Saya baca sedikit demi sedikit sambil cuba mengikut apa yang diajar,
dan tak sedar dah pukul 5 pagi. Isi kandungan ebook tersebut terlalu
menarik dan mudah untuk diaplikasi kerana panduannya disusun dengan
baik. Idea-idea yang diberikan oleh penulisnya tak pernah saya dapat
di mana-mana. Ternyata ia memang idea yang 'gila' dan berbeza!

Tahniah kepada saudara Nasoha Hamsin. Beliau sememangnya Pakar Promosi!
Melalui ebooknya PakarPromosi.com, saya mendapat banyak idea yang baru,
pelik dan mudah untuk saya amalkan. Terlalu mudah! Hingga sekarang
saya mampu membuat promosi untuk perniagaan internet saya walaupun
ketika saya tidur :).

Bagi anda di luar sana yang mempunyai sebarang perniagaan, tak kiralah
perniagaan konvensional atau perniagaan internet, saya cadangkan anda
untuk mendapatkan Ebook Pakar Promosi ini. Kerana anda akan mendapat
Tips, Ilmu, Panduan dan Petua untuk melakukan promosi secara percuma
tetapi efektif di internet. Anda tak perlu keluarkan duit untuk membuat
pengiklanan berbayar. Apa yang perlu anda buat hanyalah membelanjakan
baki wang anda yang masih anda tu, dan membeli Ebook Pakar Promosi kerana
ia mungkin akan membantu anda meningkatkan jualan produk anda atau
meningkatkan keuntungan anda!

Saya ingatkan saudara Nasoha a.k.a Pakar Promosi hanya berikan 1 ebook saja,
rupa-rupanya saya diberi 9 ebook. Bukan itu saja, Pakar Promosi memberikan
saya 4 bonus tambahan termasuk Sistem Autoresponder Email Import & Blaster
yang saya impikan selama ini.

Saya kini dah mampu tersenyum lega kerana tak perlu bersengkang mata
lagi di malam hari untuk stay up di depan komputer. Selepas membeli
ebook Pakar Promosi, itulah kali terakhir saya berjaga malam hingga
ke pagi. Dan yang paling menyeronokkan, permintaan terhadap produk yang
saya jual di internet semakin hangat mendapat pesanan hingga tak menang
tangan dibuatnya.

Kalau anda orangnya yang masih baru di dalam perniagaan internet, seperti
saya, anda patut mendapatkan khidmat nasihat Pakar Promosi melalui ebook
ini.

Dapatkan ia di sini,
http://www.PakarPromosi.com/hop.php?ref=powerP




Sekian,
Ummu Uwais

Friday, October 7, 2011

Wednesday, October 5, 2011

AJAK SEORANG REGISTER NEXTCUBES.COM & ANDA DAPAT RM2 SEORANG!



http://www.nextcubes.com/ayujib

Klik link atas dan register percuma dahulu. Aktifkan e-wallet dgn transfer RM10 ke akaun company.. saya add kan anda di group NC kami untuk anda bertanya dan belajar cara2nya... Ingat!! ini bukan paksaan..tapi terbuka kepada individu2 yang benar2 berminat dan ada keinginan untuk berjaya!! ^___^

PTPTN oh PTPTN..!!

Alhamdulillah... baru selesai buat bayaran balik online Ptptn tadi... Apalagi..hutang tetap hutang..tetaplah kena bayor... huhuhuuu... Untung dah dapat untung buat program Affiliate ni.. rezeki2x... boleh dah tu buat bayor hutang yg satu tuh..! Kang kalau tak bayar langsung kang, ada yg kena black list kang... naya je.. ishh.. sian juga kalau sampai sekarang pun x dapat2 lagi kerja...



Alhamdulillah..untunglah ada bisnes minded sikit ni nak join program affiliate nih... ada juga masyukkk..ye tak..? Tak kaya raya pun, tapi syukurlah boleh bayar dah tiap2 bulan hutang tuh!!!

Doalah moga2 rezekiku bertambah2 lepas ni.. buat bayar hutang.. selebihnya boleh buat simpanan nk g haji ke.. umrah sekali lg ke... amiin...

Ya Allah... terima kasih atas pemberianmu yg kau kurniakan ni.. hanya Engkau pembuka pintu rahmat dan rezeki... Maka, bukakanlah rezeki yg luas untukku dan keluargaku, rezeki yg Halal dan diberkati... .amiin.. ^__^




Klik sini jap!! Klik je pun.. ahaks.. tqvm!!

Sunday, October 2, 2011

~Biar Kata-Kata Ini Berbicara~

Sesekali nak rehat juga untuk memotivasikan serta menenangkan jiwa... ^__^
dipetik dr ust Mus'ab, kenalan kami ketika di jordan dulu di fb beliau.. 

"You never achieve success unless you like what you are doing." - Dale Carnegie
"The knowledge of a hypocrite is in his speech, while the knowledge of a believer is in his actions.
We always stare into the mirror to make sure we look good in the sight of others, stare into urself & wonder if u look good in Allah's sight
"Getting something done is an accomplishment; getting something done right is an achievement." - Anonymous
Please don't say: 'This is how I am & I can't change'. What you're speaking about is just a habit & it can be changed & corrected
We all grew up with A is for Apples, but sometimes we forget to instill in our children that A is for Allah & everything starts with Him
 
 

Let's NextCubes!!! Now!!

Saturday, October 1, 2011

JAMBU OFFICIAL T-Shirt | Limited Edition | Maharaja Lawak 2011

Iklan Promosi :

JAMBU OFFICIAL T-Shirt | Limited Edition | Maharaja Lawak 2011



membeli , bershopping sambil dapatkan keuntungan semula!!! Klik di sini nak dapatkan T-Shirt tersebut!!

http://www.nextcubes.com/e-office/viewproduct/view/2820




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service